Val af zonder ingewikkeld gedoe met calorieën tellen en diëten

Gratis intakegesprek. Als je start, is de cursus €349

''Het is even heel intensief met enkele keren per dag je aandacht op de cursus/ je adem richten, dat maakt het ook echt "waard voor je geld".
Dees

Bereik je optimale gewicht

Het is zo simpel als

Registreer

Registreer en start met de cursus. Ben voor eens en voor altijd klaar met diëten.

Oefen

Gebruik de oefeningen in de cursus en krijg in 10 weken de controle over de eetgedrag terug.

Geniet

Geniet weer van eten en een gebalanseerd leven.

Breng je gestresste en ontregelde systeem weer in balans

Krijg in 10 weken weer grip op je emoties en eetgedrag.

Jij als waardevol persoon staat centraal. In de cursus gaat het niet om diëten of calorieën tellen. Je leert jouw bewustzijn te vergroten waardoor je je emoties kunt controleren en sturen. Je leert de relatie met jezelf, je gevoelens, je lichaam en eten te onderzoeken.

Icoon Liefde oranje

”De Cursus Adem je Slank, gaat volledig over wat de titel inhoud! Ademen in relatie tot emoties en eten. Het begint met het aanleren van een mooie adem techniek. Het BEWUST worden en vertragen, om daarna de diepte in te gaan. De diepere ademhaling èn het dieper kijken naar waarom jij ademt & eet. Vooral ook met welk gevoel en welke reacties en juist dat geeft je enorm veel inzicht.

Het kan voor iedereen wenselijk zijn om daar bij stil te staan, ademen gaat zo onopgemerkt maar is zo essentieel, dat legt Elly mooi en duidelijk uit! (Ik hoop dat deze cursus er ook komt voor mensen zonder overgewicht en emotie eten het is zo waardevol)

De wekelijkse oefeningen zijn geschreven, ingesproken èn ook als filmpje beschikbaar zodat je kunt gebruiken waar jij behoefte aan hebt op de manier die bij jou goed binnenkomt. Er is zelfs bonusmateriaal!

Het is even heel intensief met enkele keren per dag je aandacht op de cursus/ je adem richten, dat maakt het ook echt “waard voor je geld”. En kost geen uitputtende moeite omdat de lessen overzichtelijk en heel erg fijn zijn om te doen. Ook het herhalen van een hele week geeft dat je het uit jezelf kunt na een paar dagen en er de rest van je leven iets aan hebt. Daarnaast is Elly’s hulp erg liefdevol en betrokken. Ze staat naast je dus je bent niet alleen.”

– Dees

Veelgestelde vragen

Bijna iedereen met overgewicht is een emotie-eter. We zijn ons het alleen vaak niet zo bewust. Omdat je emoties en gevoelens je gedachten en gedrag beïnvloeden zorgen je (onbewuste) emoties en gevoelens ervoor dat het afvallen maar niet wil lukken. Daarmee stel je jezelf teleur wat weer allerlei negatieve emoties en gevoelens oproepen.

Je emoties en gevoelens beïnvloeden je gedachten en gedrag. Door middel van je bewuste ademhaling kun je je emoties en gevoelens beïnvloeden en daarmee je gedachten en gedrag. Door middel van je bewuste ademhaling kan je de fysiologische processen in je lichaam beïnvloeden en daarmee de balans in je lichaam herstellen.

Afvallen is misschien wel het moeilijkste dat er is. Adem je slank is niet gericht op afvallen maar op het herstellen van de relatie met je lichaam, je gevoelens en met eten waardoor je weer de juiste keuzes kunt maken. Je gaat het verschillen voelen tussen honger of trek. Je gaat merken dat je je lichaam weer wilt vullen (met gezonde snacks en maaltijden) in plaats van vullen (met ongezonde snacks en eten). Hierdoor zul je je optimale gewicht bereiken.

Adem je Slank is een cursus van 10 weken verdeeld over drie modules. De cursus is erop gericht dat jij een routine ontwikkeld waarin je een aantal keer per dag door middel van een korte oefening heel bewust tijd en aandacht aan jezelf geeft. In die tien weken is de balans in je lichaam hersteld en begin je gewicht te verliezen.

Door de oefeningen van Adem je Slank vergroot je je zelfbewustzijn waardoor je de signalen die je lichaam je geeft weer juist kunt interpreteren en je weer heel bewust keuzes kunt maken over wat, wanneer en hoeveel je eet. Je gaat ervaren dat je je lichaam weer wilt voeden (met gezonde maaltijden) in plaats van vullen (met ongezonde snacks en eten).

Adem je Slank is geen afvalmethode. De oefeningen in de cursus zijn erop gericht de natuurlijke balans in je lichaam hersteld waardoor de signalen die je lichaam je geeft weer juist kunt interpreteren en op die manier je optimale gewicht zult bereiken.

Door de adem- en hartcoherentietechnieken leer je op een andere manier naar je emoties en gevoelens te kijken. Je leert hoe ze jouw gedachten en gedrag beïnvloeden en hoe jij daarin kunt sturen zodat je niet meer (onbewust) geleid wordt door je emoties en gevoelens.

In de cursus ontwikkel je een routine waarin je iedere dag, verspreid over de dag, door middel van een korte oefening, tijd en aandacht aan jezelf schenkt. Aan het begin van de cursus is dat minimaal 3 keer 3 minuten. Later in de cursus komt de avondoefening erbij. Hoe lang je aan die oefening besteed zal verschillend zijn maar minimaal een kwartier.

Het is belangrijk om te bespreken wat je wilt bereiken, hoe graag je dat wilt en wat je ervoor over hebt. Als je het wel graag wilt maar (op dit moment) niet in de gelegenheid bent om iedere dag, verspreid over de dag, tijd en aandacht aan jezelf te schenken dan is de cursus niet voor jou geschikt.

Adem je Slank gaat niet voor het snelle resultaat. Dat is namelijk ook niet mogelijk. Je overgewicht heb je ook niet in tien weken ontwikkeld. Hoe snel je resultaat krijgt hangt af van de mate van disbalans in je lichaam. Je herstelt de relatie met jezelf, met je gevoelens en met eten. Hierdoor ga je weer heel bewust keuzes maken en kun je weer helemaal tevreden zijn met wie je bent én hoe je eruit ziet.

Door middel van de oefeningen en opdrachten ontwikkel je een nieuwe routine. Dat kost tijd. Als jij serieus de oefeningen en opdrachten uitvoert dan ga je veranderingen bij jezelf bemerken. Halverwege de cursus wordt je uitgenodigd om, als je geen veranderingen bemerkt, mij een mail te sturen zodat we in overleg kunnen kijken of en hoe we doe oefeningen kunnen aanpassen. Als wij in gesprek zijn gegaan en je bemerkt aan het eind van de cursus nog steeds geen veranderingen dan krijg je je geld terug.

Val af zonder ingewikkeld gedoe met calorieën tellen en diëten

Gratis intakegesprek. Als je start, is de cursus €349

In het intakegesprek bespreken we of de cursus iets voor jou is en hoe je het meeste uit de cursus kunt halen.

''Het is even heel intensief met enkele keren per dag je aandacht op de cursus/ je adem richten, dat maakt het ook echt "waard voor je geld".
Dees
Intakegesprek
Adem je slank

Na het invullen van je naam en email stuur ik je een berichtje.
Liefs, Elly