Disclaimer

Alle informatie op deze website – Uitadem.nl – wordt te goeder trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. Uit Adem geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt op de informatie die u op deze website (Uit Adem) vindt, is strikt op eigen risico. Uit Adem is niet aansprakelijk voor eventuele verliezen en / of schade in verband met het gebruik van onze website.

Vanaf onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks naar dergelijke externe sites te volgen. Hoewel we ernaar streven alleen kwaliteitslinks naar nuttige en ethische websites te bieden, hebben we geen controle over de inhoud en aard van deze sites. Deze links naar andere websites houden geen aanbeveling in voor alle inhoud die op deze sites wordt gevonden. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en kunnen optreden voordat we de mogelijkheid hebben om een link te verwijderen die mogelijk ‘slecht’ is geworden.

Houd er ook rekening mee dat wanneer u onze website verlaat, andere sites mogelijk een ander privacybeleid en andere voorwaarden hebben waar wij geen controle over hebben. Zorg ervoor dat u het privacybeleid van deze sites en hun “Algemene Voorwaarden” controleert voordat u zich bezighoudt met het ondernemen van zaken of het uploaden van informatie.

Het is niet de bedoeling dat de teksten en de afbeeldingen zonder toestemming worden overgenomen. Vraag eerst om toestemming. Je kunt altijd om toestemming vragen via het e-mailadres: [email protected]. Wanneer er geen toestemming gevraagd is, en teksten en afbeeldingen zijn overgenomen, dan zullen er maatregelen volgen.

Update
Als we dit document bijwerken, wijzigen of wijzigen, worden deze wijzigingen hier prominent vermeld. Als u meer wilt weten of vragen heeft over onze disclaimer, stuurt u ons dan a.u.b. een email naar [email protected]

Laatste update: 19 April 2020