Heling van binnenuit

Deel dit artikel via:

Elly van der Laan

Elly van der Laan

Elly is de oprichter van Uit Adem

Heling komt van binnen uit. Probeer geen symptomen op te lossen. Dat zijn slechts aanwijzingen dat er iets mis is. Zie symptomen als een uitnodiging om op zoek te gaan naar de onbalans in je leven en in je lichaam. Een uitnodiging om op zoek te gaan naar de dieper liggende problemen en je systemen weer in balans te brengen.

Symptomen zijn een uitnodiging om je opnieuw te verbinden met jezelf. Adem en voel en breng van daaruit de beweging weer op gang. Beweging in de breedste zin van het woord. Niet alleen fysiek maar ook mentaal, emotioneel en spiritueel.

Als je een tijdje niet met je gevoel in verbinding bent geweest kan het best spannend zijn om bewust weer te gaan voelen. Je weet niet wat je tegen kan komen. Dat kan zijn pijn of verdriet of angst. Je onderbewuste kan ook behoorlijk tegenstribbelen en je proberen af te leiden. Maar hou vol. Blijf ademen en voelen.

Het niet voelen heeft je gediend en gebracht waar je nu bent. Maar nu dient het je niet meer. De pijn en angst is van vroeger. Je bent nu volwassen en veilig, er kan je niets gebeuren. Voel de pijn, adem er maar naar toe en laat het vervolgens op een uitademing in volle dankbaarheid los.

De ademhaling brengt beweging in het lichaam waardoor er ruimte ontstaat. Ruimte voor ontspanning en vergeving. Ruimte voor liefde en ontwikkeling.

Hou van jezelf, vul met iedere ademteug jouw hart met liefde en deel je liefde vanuit overvloed.

Icoon Liefde oranje

Liefs, Elly

Deel dit artikel via:

Meer artikelen

Van dieptepunt tot veerkracht

Ha lieve jij, Het was zomer 2015 dat ik de bodem van mijn dal bereikte. Ik was gescheiden, werkte fulltime en had net een tweejarige

Afb 1 - Wat is hartcoherentie

Wat is hartcoherentie?

In dit artikel geef ik je een korte uitleg over hartcoherentie. Je leert wat hartcoherentie is, hoe stress jouw coherentie beïnvloed én hoe je jouw

Gratis: Snel stress verlagen

Leer direct over te schakelen van stress naar ontspanning.

Stress heeft invloed op je ademhaling. Stress zorgt ervoor dat je sneller en oppervlakkiger gaat ademen. Met de drie eenvoudige oefeningen van deze cursus kun je direct overschakelen van stress naar ontspanning.