Heling van binnenuit

Deel dit artikel via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Elly van der Laan

Elly van der Laan

Elly is de oprichter van Uit Adem

Heling komt van binnen uit. Probeer geen symptomen op te lossen. Dat zijn slechts aanwijzingen dat er iets mis is. Zie symptomen als een uitnodiging om op zoek te gaan naar de onbalans in je leven en in je lichaam. Een uitnodiging om op zoek te gaan naar de dieper liggende problemen en je systemen weer in balans te brengen.

Symptomen zijn een uitnodiging om je opnieuw te verbinden met jezelf. Adem en voel en breng van daaruit de beweging weer op gang. Beweging in de breedste zin van het woord. Niet alleen fysiek maar ook mentaal, emotioneel en spiritueel.

Als je een tijdje niet met je gevoel in verbinding bent geweest kan het best spannend zijn om bewust weer te gaan voelen. Je weet niet wat je tegen kan komen. Dat kan zijn pijn of verdriet of angst. Je onderbewuste kan ook behoorlijk tegenstribbelen en je proberen af te leiden. Maar hou vol. Blijf ademen en voelen.

Het niet voelen heeft je gediend en gebracht waar je nu bent. Maar nu dient het je niet meer. De pijn en angst is van vroeger. Je bent nu volwassen en veilig, er kan je niets gebeuren. Voel de pijn, adem er maar naar toe en laat het vervolgens op een uitademing in volle dankbaarheid los.

De ademhaling brengt beweging in het lichaam waardoor er ruimte ontstaat. Ruimte voor ontspanning en vergeving. Ruimte voor liefde en ontwikkeling.

Hou van jezelf, vul met iedere ademteug jouw hart met liefde en deel je liefde vanuit overvloed.

Icoon Liefde oranje

Liefs, Elly

Deel dit artikel via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer artikelen

Zet jezelf op nummer één

Goed voor jezelf zorgen is waar het allemaal begint. Goed zorgen voor je fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Niet omdat jij belangrijker bent dan de

Wat maakt jou gelukkig?

Dit is een vraag waar ik altijd even over na moet denken. Als iemand mij vraagt wat mijn favoriete gerecht is kan ik gelijk antwoorden:

Gratis: Snel stress verlagen

Leer direct over te schakelen van stress naar ontspanning.

Stress heeft invloed op je ademhaling. Stress zorgt ervoor dat je sneller en oppervlakkiger gaat ademen. Met de drie eenvoudige oefeningen van deze cursus kun je direct overschakelen van stress naar ontspanning.

Abonneer op de nieuwsbrief

Als je relevantie informatie en updates van nieuwe artikelen wilt, abonneer dan nu op jouw eigen nieuwsbrief. Je e-mail adres wordt nooit gedeeld.