Leer een ochtendroutine in 12 weken

Je voelt je blijer, opgewekter en vrolijker, wat je energie vergroot, waardoor je dagelijks meer plezier hebt in wat je doet.

Ochtendroutine scaled e1601823554821
Ochtendroutine - Zorg jij voor jezelf

Zorg jij voor jezelf?

Onze hersenen draaien overuren; gezin, werk, vrienden, social media. Dit kost ongelooflijk veel energie.

We nemen niet genoeg tijd om te ontspannen. We slapen vaak slecht of onrustig en worden niet uitgerust wakker.

Ontwikkel een dagelijkse routine, neem tijd voor jezelf en laadt je batterij weer helemaal op.

Elke dag stralend en fit

Dagelijks liefde, tijd en aandacht aan jezelf geven creëert rust en ruimte in je leven. 

Je geeft jezelf daarmee erkenning en waardering, wat je zelfvertrouwen verbetert. Hiermee vergroot je je focus en zelfdiscipline.

Een dagelijkse ochtendroutine zorgt er ook voor dat je energieniveau verbetert. Hierdoor begin je de dag met een stralend humeur. Wie wil dat nu niet?

Ochtendroutine Elke dag stralend en fit 1

Acuut probleem

We hebben vaak een acuut probleem nodig om actie te ondernemen. Het niet goed in ons vel zitten, is vaak niet ernstig genoeg en we nemen genoegen met een middelmatig leven.

We verzinnen vaak excuses

Alleen hopen op een verbetering in je gezondheid en geluk, zonder actie te ondernemen, verandert niets. We verzinnen vaak excuses; ik heb te weinig tijd, ik kan dat niet.

Als je open staat voor mogelijkheden zul je merken dat alles mogelijk is. Het gaat om het maken van de juiste keuze.

Ochtendroutine Zelfliefde is zelfdiscipline e1601825762564

Zelfliefde is zelfdiscipline

Het ontwikkelen van een nieuwe gewoonte gaat in fases. Bij de start lijkt het onmogelijk maar voor je het weet ben je verslaafd aan je eigen energie en wil je niet anders meer.

Met de cursus ‘Start je dag energiek’ leer je tijd voor jezelf te nemen voordat je begint met je drukke dag. Je voelt je blijer, opgewekter en vrolijker, wat je energie vergroot, waardoor je dagelijks meer plezier hebt in wat je doet.

Zelfdiscipline is zelfliefde. Tijd en aandacht aan jezelf besteden is dus zelfliefde. Hoe wil jij op je leven terug kijken? Begin iedere dag energiek en vrolijk en haal de beste versie uit jezelf.

Ontwikkel je brein

De oefeningen in de cursus richten zich op de ontwikkeling van je brein. Het brein en het lichaam kunnen zich nu ontspannen en richten op ontwikkeling en herstel.

Het brein houdt van structuur

Het brein houdt van structuren en patronen die zich herhalen. Dit zorgt voor herkenning. Deze voorspelbaarheid creëert een gevoel van rust en veiligheid.

Doorbreek je vicieuze cirkel

We zijn het ons het vaak niet bewust maar onze ademhaling en emoties beïnvloeden onze gedachten en gedrag. Onze gedachten en gedrag beïnvloeden op hun beurt weer onze ademhaling en emoties. Zo zitten we gevangen in een vicieuze cirkel waar we alleen bewust uit kunnen stappen.

Je ademhaling is een onderdeel van het autonome zenuwstelsel en gaat dus vanzelf. Het mooie is dat je de manier van ademhalen ook bewust kunt beïnvloeden. Dit is de sleutel tot jouw optimale gezondheid. Door de verschillende ademhalingstechnieken van de cursus word jij je weer bewust van je manier van ademhalen en de invloed daarvan op je lichaam en brein.

Dit kan iedereen, hoe mooi is dat!

Ochtendroutine scaled e1601823554821

Voordelen

Icoon Slaap Oranje

Slaap beter

Word s’ ochtends uitgerust wakker en begin je dag met enthousiasme en blijdschap.

Icoon ontspan oranje

Ontspan

Voel je rustig en kalm en het meer geduld met je kinderen en anderen die je lief hebt.

Icoon Meditatie oranje

Zelfvertrouwen

Meer zelfvertrouwen, rust en ruimte in je hoofd en lijf. Geniet van de kleine dingen in je leven.

Icoon Adem oranje

Verbinding

Houd volledig je aandacht bij alles wat je doet.

Icoon Liefde oranje

Liefde

Heb genoeg energie om je familie en vrienden de liefde te geven die ze verdienen

Icoon straal oranje

Straal

Straal meer energie en blijdschap uit.

Inhoud van de cursus

In 12 weken, verdeeld over drie modules, leer je hoe je een dagelijkse routine ontwikkelt en kunt onderhouden. Stap voor stap werk je toe naar een routine van 15-20 minuten.

Laptop Inhoud cursus

Module 1

3 lessen

De kracht van een dagelijkse routine

Ontdek hoe je je zelfliefde vergroot door iedere dag tijd en aandacht voor jezelf te nemen en een positieve mindset aan te nemen. Je creëert rust en ruimte in je hoofd en in je leven.

Module 2

5 lessen

De kracht van je ademhaling

Je ademhaling is je belangrijkste bron van energie. Bewustwording van hoe je nu ademt en hoe jij je ademhaling kunt beïnvloeden is een eenvoudige en zeer doeltreffende manier om je gezondheid en je geluksgevoel te verbeteren.

Module 3

7 lessen

De kracht van een positieve mindset

Maak opnieuw kennis met je kernkwaliteiten. Net als een spier moet je je goede eigenschappen trainen en onderhouden om ze tot hun recht te laten komen. Je leert hoe je ze in kunt zetten om je energie, zelfliefde en waardering een boost te geven. Iedere week staat er één kwaliteit centraal.

Een kijkje achter de schermen

Het resultaat

Ik heb geleerd wat de kracht van je ademhaling betekent en geleerd mijn gedachten en gevoelens meer op te merken, dieper naar mezelf te kijken en bij mijn ‘echte’ gevoel te komen.

Maureen foto voor testimonial
Maureen

Studiekeuze Coach

Altijd ben ik druk en ik voel me daar meestal goed bij. Maar door die contante drukte, kan een negatief gevoel me echt overvallen en me dan direct uit het veld slaan. Door Elly heb ik leren voelen dat ik ook daar invloed op kan hebben.

Anoushka foto voor testimonial
Anoushka

Leerkracht

Icoon Liefde oranje

Start vandaag met jouw ochtendroutine

€149

14 dagen niet goed, geld terug garantie!