Start je dag energiek

Leer een ochtendroutine in 12 weken

Voel je gelukkig in je vel

Onze hersenen draaien overuren; gezin, werk, vrienden, social media. Dit kost ongelooflijk veel energie en we nemen niet genoeg tijd om te ontspannen. We slapen vaak slecht of onrustig en worden niet uitgerust wakker. Dit komt doordat we geen tijd voor onszelf nemen en onze batterij niet voldoende opladen.

Met ‘Start je dag energiek’ ontwikkel je een dagelijkse routine en leer je tijd voor jezelf te nemen, voordat je begint met je drukke dag.

Je voelt je blijer, opgewekter en vrolijker, wat je energie vergroot, waardoor je dagelijks meer plezier hebt in wat je doet.

Group 4Dame en zon e1586674522813

Elke dag stralend en fit

Dagelijks liefde, tijd en aandacht aan jezelf geven creëert rust en ruimte in je leven. Je geeft jezelf daarmee erkenning en waardering, wat je zelfvertrouwen verbetert. Hiermee vergroot je je focus en zelfdiscipline. Een dagelijkse ochtendroutine zorgt er ook voor dat je energieniveau verbetert. Hierdoor begin je de dag met een stralend humeur. Wie wil dat nu niet?

Icoon group Mobile aligned
GroupIcoon Ontspannen e1586675669534

Ontspannen

GroupIcoon Mindset e1586675651839

Mindset

GroupIcoon Stralen e1586675660816

Stralen

Zelfliefde is zelfdiscipline

– Will Smith

We hebben vaak een acuut probleem nodig om actie te ondernemen. Het niet goed in ons vel zitten, is vaak niet ernstig genoeg en we nemen genoegen met een middelmatig leven. Alleen hopen op een verbetering in je gezondheid en geluk, zonder actie te ondernemen, verandert niets. We verzinnen vaak excuses; ik heb te weinig tijd, ik kan dat niet. Als je open staat voor mogelijkheden zul je merken dat alles mogelijk is. Het gaat om het maken van de juiste keuze.

Het ontwikkelen van een nieuwe gewoonte gaat in fases. Bij de start lijkt het onmogelijk maar voor je het weet ben je verslaafd aan je eigen energie en wil je niet anders meer. Met de cursus Start je dag energiek leer je tijd voor jezelf te nemen voordat je begint met je drukke dag. Je voelt je blijer, opgewekter en vrolijker, wat je energie vergroot, waardoor je dagelijks meer plezier hebt in wat je doet.

Zelfdiscipline is zelfliefde. Tijd en aandacht aan jezelf besteden is dus zelfliefde. Hoe wil jij op je leven terug kijken? Begin iedere dag energiek en vrolijk en haal de beste versie uit jezelf.

GroupIcoon Hart e1586678797285

Een rustig brein

Het brein houdt van structuren en patronen die zich herhalen. Dit zorgt voor herkenning. Deze voorspelbaarheid creëert een gevoel van rust en veiligheid. Het brein en het lichaam kunnen zich nu ontspannen en richten op ontwikkeling en herstel. De oefeningen van de cursus stimuleren deze ontspanning en richten zich op de ontwikkeling van je brein. 

GroupMindset Groot e1586696271683

Doorbreek je vicieuze cirkel

Icon Dame in Energie Groot

We zijn het ons het vaak niet bewust maar onze ademhaling en emoties beïnvloeden onze gedachten en gedrag. Onze gedachten en gedrag beïnvloeden op hun beurt weer onze ademhaling en emoties. Zo zitten we gevangen in een vicieuze cirkel waar we alleen bewust uit kunnen stappen.

Je ademhaling is een onderdeel van het autonome zenuwstelsel en gaat dus vanzelf. Het mooie is dat je de manier van ademhalen ook bewust kunt beïnvloeden. Dit is de sleutel tot jouw optimale gezondheid. Door de verschillende ademhalingstechnieken van de cursus word jij je weer bewust van je manier van ademhalen en de invloed daarvan op je lichaam en brein.

Dit kan iedereen, hoe mooi is dat!

Dit programma is voor jou als...

GroupIcoon Slaap e1586697750337

Nachtrust

Je iedere nacht goed wil slapen, ‘s morgens uitgerust wakker wil worden en je dag met enthousiasme en blijdschap wil beginnen.

GroupIcoon Ontspanning WIIFM e1586697880106

Ontspanning

Je genoeg energie wil hebben om na je werk leuke dingen te doen, je je rustiger en kalmer wil voelen, je meer geduld met je kinderen en anderen die je lief zijn wil hebben.

GroupIcoon Adem WIIFM e1586697888576

Ademhaling

Je meer verbinding wil met jezelf en de ander die je lief is en je volledige aandacht wil te houden bij alles wat je doet.

GroupIcoon Meditatie WIIFM e1586697899417

Meditatie

Je beter in je vel wil zitten met meer zelfvertrouwen, meer rust en ruimte in je hoofd en je lijf en meer wil genieten van de kleine dingen van je leven.

GroupIcoon Hart WIIFM e1586697906563

Liefde

Je genoeg energie wil hebben om na je dagelijkse werkzaamheden je gezin, familie en vrienden de liefde en aandacht te geven die ze verdienen.

GroupIcoon Stralen WIIFM e1586697916983

Stralen

Je meer plezier wil hebben bij alles wat je doet en meer energie en blijdschap uit wil stralen naar iedereen die je lief is.

Succesvolle mensen en hun routine

Tony Robbins

Life Coach, Auteur

Tony begint iedere dag met tien minuten adem- en meditatie oefeningen en daarna een kwartier fysieke training

Oprah Winfrey

Talk Show Host

Oprah begint de dag met het uiten van haar dankbaarheid en mediteert een half uur om vervolgens nog een uur te sporten.

Tim Ferriss

Ondernemer, Auteur

Tim maakt zijn bed op, mediteert 20 minuten, Schrijft 10 minuten in zijn dagboek en traint 20-90 minuten.

GroupIcoon Meditatie e1586679752364

Meditatie

Jouw leraar

Foto Elly Uitgesneden 5 e1586764933120

Ik was als leerkracht werkzaam in het basisonderwijs toen ik met een burn-out en ernstig vitamine B12 tekort thuis kwam te zitten. Tijdens het herstel heb ik talloze boeken over mindset, ademhaling, yoga en meditatie gelezen en diverse cursussen en opleidingen gevolgd.

Ik heb me omgeschoold en inmiddels veel kennis en ervaring opgedaan als yogadocent en adem- en hartcoherentiecoach. Ik geniet van het inspireren en motiveren van mensen tijdens de yogalessen en de coaching. 

Het kan erg lastig zijn om een dagelijkse routine te ontwikkelen. Echter veel bekende en succesvolle mensen beginnen de dag met tijd en aandacht te besteden aan hun fysieke en mentale ontwikkeling. De wetenschap dat het moeilijk is maar niet onmogelijk, was een enorme steun bij het ontwikkelen van mijn ochtendprogramma.

Nu is de ochtend mijn favoriete moment van de dag. De rust, energie, blijdschap en focus die ik uit dat moment haal is onbetaalbaar. Zo kan ook jij je dag beginnen. Gun jezelf een stralend begin van de dag, je bent het waard!

Liefs, Elly

Wat vinden anderen

Maureen foto voor testimonial e1589026151260

Maureen

Studiekeuze- en Loopbaancoach

Elly neemt je mee in je menselijke zoektocht naar persoonlijke ontwikkeling en zelfbewustzijn met de focus op de ademhaling. Ik heb geleerd wat de kracht van je ademhaling betekent en geleerd mijn gedachten en gevoelens meer op te merken, dieper naar mezelf te kijken en bij mijn ‘echte’ gevoel te komen.

Ik ben meer met mezelf in contact gekomen door bewustwording van innerlijke gevoelens en gedachten, waardoor ik meer betrokkenheid kan creëren voor anderen. Liefs, Maureen

Anoushka foto voor testimonial e1589026123877

Anoushka

Docent

Altijd ben ik druk en ik voel me daar meestal goed bij. Maar door die contante drukte, kan een negatief gevoel me echt overvallen en me dan direct uit het veld slaan. Door Elly heb ik leren voelen dat ik ook daar invloed op kan hebben.

Even aandacht voor mezelf, om te voelen, te ademen en terug te keren naar mijn bijzondere ik. Iedereen is anders, iedereen ervaart stress anders, maar ook iedereen kan op zijn eigen unieke manier door te ademen weer terugkeren naar die balans, die rust, warmte en die harte wens diep van binnen. Elly wees me de weg, mijn weg, die bij mij past. Liefs, Anoushka

De cursus

In 12 weken, verdeeld over drie modules, leer je hoe je een dagelijkse routine ontwikkelt en kunt onderhouden. Stap voor stap werk je toe naar een routine van 15-20 minuten.

Module 1

De kracht van een dagelijkse routine

Ontdek hoe je je zelfliefde vergroot door iedere dag tijd en aandacht voor jezelf te nemen en een positieve mindset aan te nemen. Je creëert rust en ruimte in je hoofd en in je leven.

Module 2

De kracht van je ademhaling  


Je ademhaling is je belangrijkste bron van energie. Bewustwording van hoe je nu ademt en hoe jij je ademhaling kunt beïnvloeden is een eenvoudige en zeer doeltreffende manier om je gezondheid en je geluksgevoel te verbeteren.

Module 3

De kracht van een positieve mindset

Maak opnieuw kennis met je kernkwaliteiten. Net als een spier moet je je goede eigenschappen trainen en onderhouden om ze tot hun recht te laten komen. Je leert hoe je ze in kunt zetten om je energie, zelfliefde en waardering een boost te geven. Iedere week staat er één kwaliteit centraal.

Module 1

De kracht van een dagelijkse routine

Ontdek hoe je je zelfliefde vergroot door iedere dag tijd en aandacht voor jezelf te nemen en een positieve mindset aan te nemen. Je creëert rust en ruimte in je hoofd en in je leven.

Module 2

De kracht van je ademhaling

Je ademhaling is je belangrijkste bron van energie. Bewustwording van hoe je nu ademt en hoe jij je ademhaling kunt beïnvloeden is een eenvoudige en zeer doeltreffende manier om je gezondheid en je geluksgevoel te verbeteren.

Module 3

De kracht van een positieve mindset

Maak opnieuw kennis met je kernkwaliteiten. Net als een spier moet je je goede eigenschappen trainen en onderhouden om ze tot hun recht te laten komen. Je leert hoe je ze in kunt zetten om je energie, zelfliefde en waardering een boost te geven. Iedere week staat er één kwaliteit centraal.

Hoe ga ik verder na de cursus?

Ontwikkelboom

Je hebt een ochtendroutine aangeleerd van 15-20 minuten en ervaren wat de werking van de verschillende oefeningen zijn op jouw brein en lichaam. Je hebt gemerkt dat je, als je soms een dag oversloeg omdat die dag niet zo goed uitkwam, de volgende dag weer met veel plezier tijd nam voor je routine.

Na 12 weken is jouw energieniveau is verhoogd en ben je productiever. Je hebt meer plezier in de dingen die je moet en wil doen, je concentratie is verbeterd en je ervaart meer rust en ruimte in je lichaam en hoofd.

Nu is het aan jou. Je kunt de routine helemaal aan je eigen voorkeur aanpassen, oefeningen langer uit te voeren, toe te voegen of weg te laten. De invulling van je routine is geen vaststaand gegeven maar kan meebewegen mee met jouw leven en fysieke en mentale behoefte. Je bent nu iedere dag de beste versie van jezelf. Dat gevoel geeft je energie!

Ik help je graag

Ik snap goed dat het lastig kan zijn om een ochtendroutine op te bouwen. Met Start je dag energiek gaat het je zeker lukken. Als je vragen hebt over de informatie of de oefeningen kun je mij altijd een berichtje sturen.

Als je inlogt, vindt je een Q&A pagina waarin de meest gestelde vragen worden samengevoegd zodat iedereen ervan kan leren. Samen maken we de cursus nog beter! 

Schrijf je in voor de cursus

Ga direct aan de slag voor maar €149,-

Veelgestelde vragen

Dit programma is voor iedereen die zijn energie en geluksgevoel wil vergroten en iedere dag de beste versie van zichzelf wil zijn. Jong of oud, veel of weinig tijd, de oefeningen zijn eenvoudig, voor iedereen toegankelijk en direct toepasbaar.

Je bent er per dag maximaal 20 minuten mee bezig.

Je kan de cursus op je eigen tempo volgen. Het is wel aan te raden om de oefeningen na elke les te blijven uitvoeren. Zo houdt je je dagelijkse routine vast.

Ja, je hebt 14 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie. Als je niet verder wilt met de cursus, wil ik je wil om feedback vragen, zodat we de cursus steeds beter kunnen maken.

Geen probleem! Je kan mij een bericht sturen via elly@uitadem.nl