Wat maakt jou gelukkig?

Deel dit artikel via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Elly van der Laan

Elly van der Laan

Elly is de oprichter van Uit Adem

Dit is een vraag waar ik altijd even over na moet denken. Als iemand mij vraagt wat mijn favoriete gerecht is kan ik gelijk antwoorden: Een pastagerecht met groenten en geraspte kaas.

Wat maakt jou gelukkig? Moet jij daar ook even over nadenken? Best vreemd toch? We willen allemaal gelukkig zijn, besteden veel tijd en geld om gelukkig te worden maar op de eenvoudige vraag: wat maakt jou gelukkig hebben we vaak niet een twee drie een antwoord. En dat terwijl we het allemaal najagen.

Wat mij gelukkig maakt is mezelf liefhebben en in verbinding zijn met mezelf. Ik heb ervaren dat ik echt in verbinding kan zijn met de ander doordat ik mezelf liefheb en kan luisteren naar mijn gevoel. Door zelfliefde kan ik betekenisvol voor de ander zijn en kan ik mijn liefde delen vanuit overvloed. En dat maakt mij zeer gelukkig!

Wat maakt jou gelukkig?

Icoon Liefde oranje

Liefs, Elly

Deel dit artikel via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer artikelen

Zet jezelf op nummer één

Goed voor jezelf zorgen is waar het allemaal begint. Goed zorgen voor je fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Niet omdat jij belangrijker bent dan de

Veerkrachtig zijn

Lang, heel lang geleden vroeg de oceaan aan de Ganges: “Ganges, hoe komt het toch dat je in de regentijd zoveel enorme boomstammen met je

Gratis: Snel stress verlagen

Leer direct over te schakelen van stress naar ontspanning.

Stress heeft invloed op je ademhaling. Stress zorgt ervoor dat je sneller en oppervlakkiger gaat ademen. Met de drie eenvoudige oefeningen van deze cursus kun je direct overschakelen van stress naar ontspanning.

Abonneer op de nieuwsbrief

Als je relevantie informatie en updates van nieuwe artikelen wilt, abonneer dan nu op jouw eigen nieuwsbrief. Je e-mail adres wordt nooit gedeeld.